top of page
Glimlachend Kind

Gratis
Krant

Unlimited & Sensitive Leadership

RITA LENAERTS

"If you always do what you always did, you will always get what you always got."

Een quote van van Albert Einstein.

En hoe waar is het dat “wanneer je altijd doet wat je altijd deed, je altijd krijgt wat je altijd kreeg”. Als men namelijk altijd tegen de punt van de tafel loopt en niets aanpast in zijn handelen (in dit geval loop route) dan zal men iedere keer weer tegen dezelfde pijnlijke punten aan blijven lopen. En hoe bijzonder is het dan dat men in eerste instantie tegen de tafel gaat mopperen en soms zelfs de tafel een andere plek geeft. Dat kan natuurlijk ook anders!

Ik denk namelijk dat wijzelf het uitgangspunt voor verandering zijn. Het is erg makkelijk om de ander (of iets anders) te willen laten veranderen. Mijn ervaring heeft inmiddels geleerd dat het effectiever is wanneer ik bij mijzelf te rade ga en daar mijn eerste verandering teweeg breng. En de resultaten zijn soms zeer verrassend!

Ben jij een Sensitieve Leider?*

Je gevoeligheid, gecombineerd met je sterke drive om te presteren, maakt je heel sterk.

Maar het maakt je ook vatbaarder voor stress, emotionele overweldiging en te veel nadenken - dit alles weerhoudt je ervan om je volledige potentieel op het werk te bereiken.

Klinkt dat bekend? Dan ben je misschien een Sensitieve Leider - een term die ik heb bedacht om gevoelige leiders zoals jij te beschrijven. 

Het goede nieuws is dat je niet de enige bent. En nog belangrijker, je hoeft niet zo te leven. Het is mogelijk om zonder stress van succes te genieten.

Het is heel goed mogelijk om je ambitie op een gezonde manier te kanaliseren en je gevoeligheid te gebruiken als de superkracht die het is. Laat me je laten zien hoe!

* Het woord leider mag je hier heel ruim nemen. Als je je leven in EIGEN handen neemt ben je voor mij een LEIDER. Als je je leven door anderen in je omgeving laat leiden, kan je jezelf geen leider noemen. 
Je hoeft professioneel geen leidersfunctie te hebben, het gaat hier over de verantwoordelijkheid opnemen over je eigen leven. 

Je succes morgen 
hangt af van de keuzes die je vandaag maakt!

Het is mijn missie om jou als hoogsensitieve persoon, professional of ondernemer

jouw potentieel te laten benutten. Door het leren kennen van,

rekening houden met, én gebruik maken van je hoogsensitiviteit.

Van daaruit kun je er zijn voor anderen, je organisatie,

de maatschappij en jezelf.

Ontdek ons aanbod

bottom of page