top of page

Unlimited & Sensitive Leadership

RITA LENAERTS

COMPANY COACHING

Bedrijven, onderwijs, gezondheidszorg, non-profitorganisaties, de overheid

Als consultant bied ik strategieën op korte en lange termijn aan individuen, teams en groepen die het succes van elke visie en missie zullen garanderen. De dynamiek in deze wereld vergt van bedrijven, organisaties enz.  dat ze zich snel kunnen aanpassen. Hier is meer voor nodig dan het aanscherpen van reeds bestaande processen en vaardigheden. Op het moment dat er vastgehouden wordt aan oude zienswijzen, kan dit leiden tot stress, gemis aan richting en resultaat, een laag moraal en gebrekkige communicatie.

Wij gebruiken een inside out aanpak. Dit programma is zo  ontwikkeld dat teams en business naar een hoger niveau worden getild . Deze aanpak is dus speciaal ontworpen voor innovatieve organisaties en bedrijven die klaar zijn voor transformationele verandering. Wij faciliteren deze verandering door middel van verschillende methodieken die los van elkaar inzetbaar zijn.

 

Company coaching kan voor jou een meerwaarde zijn  ...

Als jij een leider bent met een sterke focus op het welzijn van het geheel (leiden vanuit de toekomst)

 

1

Als jij duurzaam

wil werken

van een ego-systeem naar een eco-systeem.

 

2

Als jij niet meer alleen vanuit het rationele wil denken maar ook vanuit jouw hart en jouw ziel

 

3

Als je leven en werk draait om verbinden: met onszelf, met onze omgeving en met de toekomst

 

4

Als jij het verleden wilt loslaten en bereid bent om mee te  buigen met en open te staan voor de toekomst die zich via ons wil manifesteren

 

5

Als jij behoefte hebt om op een authentieke manier met elkaar om te gaan en de menselijke maat terug te brengen in jouw organisatie of bedrijf, de maatschappij en de toekomst

 

6

KLAAR OM TE STARTEN?

Not everything that is faced can be changed. But nothing can bij changed intil it is faced: James Baldwin. Als company coach is één van mijn vertrekpunten: Ontwikkelen van organisaties door ontwikkeling van mensen. Ik breng ervaring uit het bedrijfsleven samen met ervaring met mensen.  Hierdoor kom ik tot andere werkmethoden.  Laten we samen werken om uw bedrijf tot een hogere level te brengen! 

 

businesswoman-3641630__480_edited.jpg

INTEGRATIEF LEIDERSCHAPSCOACHING

Ben je klaar om je werk, en jouw bedrijf of organisatie naar een hoger niveau te tillen door te leren hoe je een snelle transformatie en groei mogelijk maakt?

Deze vorm van coaching gaat over het vinden van creatieve oplossingen voor uitdagingen die je in je organisatie of bedrijf tegenkomt. Misschien ben je op zoek naar coaching voor jezelf om mensen op een nieuwe en betekenisvolle manier beter te betrekken bij jouw organisatie of bedrijf. Misschien ben je op zoek naar een ondersteuning om medewerkers in jouw organisatie te helpen om te leren productiever en creatiever te werken. 

LEERROUTE LEIDERSCHAP MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID

Deze leerroute is geen training. Het is zowel persoonlijk als inhoudelijk bijzonder.

 

Het is een speciale setting voor het voeden van het nieuwe denken en de relaties tussen uitvoerende leiders in het snel veranderende economische en sociale landschap van vandaag.

 

Het maakt leiders autonomer en krachtiger.

Bijbel discussiegroep
Meditatie

MEDITATIE JOE DISPENZA

Maak je gedachten tot realiteit. In zijn boeken put Joe Dispenza uit onderzoek dat hij sinds 2012 in zijn geavanceerde workshops heeft uitgevoerd om te onderzoeken hoe gewone mensen het ongewone doen om hun leven te transformeren. 

 

Meditaties en ademhalingstechnieken  kunnen je helpen om de beste versie van jezelf te worden!
Inmiddels zijn er talloze wetenschappelijke bewijzen dat meditatie je leven kan verbeteren, helen en zelfs transformeren.

COACHCIRKEL CASE CLINIC

case clinic logo.jpg

Van alle tools binnen de Theorie-U zijn de coachcirkels heel belangrijk. De groep gaat in ongeveer een uur tijd van theorie naar de werkelijkheid, van idee naar actie. 

Nuttig bij het optimaliseren van 

- teamoverschrijdend werking

- interne teamwerking

- persoonlijke bewustwording van de eigen wijsheid en de kracht van uw  bijdrage

binnen een groep

Bijbel discussiegroep
Zakelijke bijeenkomst

WORKSHOP KERNKWALITEITEN

Bewustere keuzes maken en vergroten van je zelfkennis. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?

Zijn in deze training cruciale vragen. Het zijn startvragen als je geïnteresseerd bent in je eigen ontwikkeling. Het lijken zo’n simpele voor de hand liggende vragen. Behoor jij tot de categorie van mensen die geïnteresseerd is om in de boeiende wereld over en in onszelf te stappen?

bottom of page