top of page
Blurred%20people%20mingling_edited.jpg

Unlimited & Sensitive Leadership

RITA LENAERTS

VOOR WIE?

Praktijk

Personal life-coaching & hoogsensitiviteit coaching

VOOR WIE?

KINDEREN (en ouders)

Begeleiding voor kinderen die het even moeilijk hebben met bepaalde situaties, zich door omstandigheden niet lekker in hun vel voelen en daardoor hun evenwicht zoek zijn. Soms maak je je zorgen om je kind. Het vraagt als ouder moed om hulp te zoeken. Het kan dan aangenaam zijn om gehoor en begrip te krijgen. De band en samenwerking met ouders is voor mij van fundamenteel belang. Samen leren we de belevingswereld van je kind beter te begrijpen. We gaan op zoek naar de juiste tools waarmee jullie je kind beter kunnen bijstaan.

 

nieuwsgierig Adolescent

JONGEREN

Begeleiding voor jonge mensen

  • die zich afvragen wie ze zijn, waar ze voor staan, waarom ze doen wat ze doen.

  • die het lastig vinden om keuzes te maken, niet weten hoe ze hun leven inhoud kunnen geven.

  • die kritisch zijn op zichzelf en wiens zelfbeeld nog vorm moet krijgen.

  • die willen leren om het anders te kunnen doen zodat ze zich goed voelen bij de keuzes die ze maken en de gevolgen die deze keuzes met zich meebrengen.

  • die zichzelf beter willen leren kennen en met meer zelfvertrouwen verder kunnen.

 

Serieuze man

VOLWASSENEN

We kijken naar jou als mens in het geheel en naar dat wat maakt dat je nu, op dit moment in je leven, je doelen niet bereikt. We helpen je andere manieren te vinden om je te verhouden tot wat er speelt. We helpen je inzicht in jezelf en je situatie te vergroten, dichter bij jezelf en verder op je pad te komen. Zonder oordeel luisteren we en onderzoeken we samen met jou wat jij nu nodig hebt.

 

Bejaarde

SENIOREN

De noodzaak om in het reine te komen met je eigen ‘vroeger’ wordt steeds groter, omdat de tijd die resteert korter wordt. En naast de mooie herinneringen komen vaak ook onverwerkte momenten uit de kindertijd naar boven. Gevoelens van afwijzing, niet gezien worden, niet gewaardeerd worden of reële angsten die je hebt moeten doorstaan in je jongere jaren spelen soms op de meest onverwachte momenten op, of beginnen al meer te overheersen. Voor sommigen slaat de eenzaamheid toe, worden geconfronteerd met het verlies van hun partner, van de liefde of van vrienden. En voelen een leegte ontstaan in hun leven en in zichzelf. Voor sommigen is de angst om dood te gaan nu groter dan ooit en belemmert dit het beeld voor de toekomst.

Als je dit leert erkennen en accepteren zul je je van binnen vrij voelen, en kom je uit verstarring of uit verstilling en uit patroonmatig gedrag.

Samen kijken we naar dat wat je nodig hebt om met dankbaarheid of vrede terug te kijken op het verleden. En maken we plannen om het heden en de toekomst met vertrouwen en zin in te gaan.

 

Company coaching

Voor wie?

Voel je dat je vastloopt in je leven en/of je werk? Besef je dat het de hoogste tijd is om iets te veranderen?

Ben jij een changemaker, een leider, een manager, een ondernemer en wil jij mee werken aan een socialere en duurzamere wereld? Je wilt je organisatie veranderen, vernieuwen en verder brengen. Medewerkers méér betrekken bij de organisatiedoelen en hen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Je wilt toewerken naar the next level in organiseren.

Ik beantwoord graag al je vragen.
LAAT HET MIJ WETEN!

bottom of page