top of page

Unlimited & Sensitive Leadership

RITA LENAERTS

Infomoment Slachtoffer van NARCISME?

 

Narcisme en Hsp trekken ze elkaar aan?

Zwart-wit portret

Hoogsensitiviteit en narcisme lijken zo verschillend. De narcist is alleen met zichzelf bezig, de hoogsensitieve vooral met de ander. Narcisten en hoogsensitieven krijgen opvallend vaak relaties met elkaar.

De effecten van opgroeien bij narcistische ouders verschillen per persoon. Vaak ontwikkelen ze zich tot opvallend zorgzame volwassenen, die tot het uiterste gaan om het de ander naar de zin te maken.

Narcisten op de werkvloer zijn ontzettend goed in emotionele chantage, weten heel goed betrouwbare informatie uit je los te peuteren om het later tegen jou te gebruiken.

Doel

Ik wil mensen graag inlichten over het fenomeen narcisme zodanig dat men deze stoornis beter kan herkennen.

  • Wat houdt een narcistische persoonlijkheidsstoornis in?

  • Wat zijn de gevolgen voor de slachtoffers?

  • Hoe herken je narcisme?

  • Wat is narcisme wel en wat is het niet?

 

Bewust worden kan een eerste stap zijn. Ik wil je de kans bieden om informatie op te doen, maar ook om met andere mensen hierover te praten. Het is altijd goed om ervaringen te delen en te leren van elkaar.

 

Beschrijving van de methode

Schuif mee aan tafel. Aan deze activiteit kunnen maar een beperkt aantal personen deelnemen. Zo houden we het klein genoeg zodat iedereen zich veilig kan voelen en iedereen aan bod kan komen.


Meld je op voorhand aan via info@ritalenaertscoaching.be voor een plekje aan tafel (beperkt aantal deelnemers per avond).

bottom of page