top of page

Unlimited & Sensitive Leadership

RITA LENAERTS

JOE DISPENZA MEDITATIES 
De weg naar de beste versie van jezelf!

 

MAAK JE GEDACHTEN tot realiteit!

Meditatie een goed idee?

 

Meditatie is een workout voor dat deel van je geest dat voor focus zorgt. Een ander woord voor focus is aandacht en iedereen weet: wat je aandacht geeft groeit.
Wil je je doelen bereiken, dan is het van belang dat je sturing leert geven aan je eigen geest. We leven namelijk allemaal op automatische piloot en helaas is die piloot van nature niet bepaald de meest wijze manier van leven.
Bij een ongetrainde geest wordt je aandacht bepaald door programmeringen die afkomstig zijn van heftige ervaringen uit je verleden. Ervaringen die je misschien als traumatisch hebt ervaren, vormen de blauwdruk van je geest, totdat je er bewust voor kiest die blauwdruk te vervangen. Dit kan alleen door jezelf toegang te verschaffen tot je onderbewuste en dat kun je zelf doen door middel van meditatie.

Meditatie is de poort naar je scheppende energie, je bron, ziel, spirit, God of het kwantumveld. Door alles wat je hebt meegemaakt, raken de meeste mensen gaandeweg in hun leven het bewuste contact met deze bron kwijt. Dit is de belangrijkste oorzaak achter elke vorm van zelf-sabotage, frustratie, worsteling en zelfs ziekte. Door je geest te richten op de stilte en de ruimte in je en om je heen, kom je weer opnieuw in contact met je wezen en daarmee haak je aan bij het grootste wonder in je leven: namelijk je zelf-scheppende vermogen. Heb je een diep verlangen en wil je niets liever dan dit te realiseren? Dan is de snelste weg hiernaartoe door dagelijks te mediteren.

Becoming Supernatural: How Common People Are Doing The Uncommon

In zijn boeken Supernatural put Joe Dispenza uit onderzoek dat hij sinds 2012 in zijn geavanceerde workshops heeft uitgevoerd, om te onderzoeken hoe gewone mensen het ongewone doen om hun leven te transformeren.

Meditaties en ademhalingstechnieken kunnen je helpen om de beste versie van jezelf te worden!
Inmiddels zijn er talloze wetenschappelijke bewijzen dat meditatie je leven kan verbeteren, helen en zelfs transformeren.

Dr. Joe Dispenza heeft al zijn kennis, levenservaring en de nieuwste technologieën gecombineerd om het best mogelijke uit meditaties te halen en zo diep mogelijk in ons onderbewustzijn door te dringen om het proces van bewustwording en healing sneller te laten werken.

 

Ik ben erg onder de indruk van de kracht en de transformerende werking van deze meditaties.

Wist je dat je 95% van alle handelingen op de automatische piloot uitvoert? Dat je maar 5% bewust doet? Dit kun je veranderen met meditatie!

Om meer bewustzijn te brengen in jouw denken, voelen en handelen is het nodig om je aandacht te richten op dat wat je wilt veranderen of verbeteren. Om vanuit afstand naar jezelf te kijken. En dit kan het beste door te mediteren.

Stel dat je in staat bent om je toekomst te beïnvloeden: zou je dat doen? Of kies je liever voor de gemakkelijke weg van het bekende?

Het bekende is voorspelbaar en dat vinden veel mensen fijn: geen verrassingen!

Angst voor het onbekende weerhoudt ons er vaak van om nieuwe ervaringen op te doen die kunnen bijdragen aan een vrijer en beter leven.

 

Om die veranderingen te kunnen maken is het nodig om je gedachten en gevoelens ten opzichte van het te veranderende gedrag te observeren, bewust te worden en vervolgens te herprogrammeren.  

In mijn workshops en trainingen pas ik de opgedane kennis toe en maak ik gebruik van verschillende meditaties, ademhalingstechnieken enz. van Joe Dispenza.

 

Leer ze ook, implementeer ze en maak er een gewoonte van!

Dit is immers de beste weg tot verandering. De snelste weg naar de beste versie van jezelf!

Wil jij dat ook? Doe mee en ervaar het zelf!

Wat we doen

Ik heb zelf ervaren hoe krachtig het aanvoelt als je in groep mediteert en je energie deelt. En daarom wil ik de gelegenheid creëren om regelmatig samen te komen om te mediteren met behulp van Dr. Joe’s transformerende en inspirerende meditaties!

 

Of je nu iets wilt manifesteren dat je altijd al wilde hebben, of als je jezelf wilt genezen, door de meditaties verbind je je met het kwantumveld voor een mystieke ervaring. Je bevrijdt jezelf van emotionele verbindingen met je verleden, of je ervaart meer vreugde in je leven. De meditaties van Joe Dispenza kunnen je helpen te creëren, wat je ook wenst.

Als je bekend bent met het werk van Joe Dispenza, dan weet je precies waar ik het over heb. Als je het nog niet kent, stel ik voor eens op YouTube te kijken om verder kennis te maken met zijn werk.  

Door samen te mediteren, profiteren we steeds van elkaars energie, waardoor onze individuele meditaties veel krachtiger worden. Over heel de wereld komen mensen samen om te mediteren en hun ervaringen te delen.

 

Wij organiseren regelmatig meditatiesessies in De Kempen op verschillende locaties.

We starten met een meditatie, gevolgd door een groepsdiscussie om je te helpen zoveel mogelijk uit je meditatie-ervaring te halen naarmate je meer bovennatuurlijk wordt!

Meditaties duren ongeveer 45 minuten en het echt zijn transformationele ervaringen!

 

Om resultaat te bereiken, is het belangrijk dat je ook thuis oefent: vroeg in de ochtend of juist voor je gaat slapen.
Gebruik een koptelefoon voor nog meer effect.

 

Doe mee met onze meditatiesessies en vertel het verder!

Praktisch:

Klaar om te groeien en tastbare resultaten te behalen in je leven en/of je werk?

Leven en werken zijn een pad van groei en verandering. Soms stoten we onderweg op hindernissen, wegomleggingen of stellen we vast dat delen van onszelf willen veranderen.

Hoe zou het zijn als je zou kunnen leren om meer keuzevrijheid en bewustwording te krijgen over hoe je je voelt, denkt en handelt, en steeds opnieuw kansen voor groei in jezelf, je werk, je relaties vindt?

bottom of page