top of page

INTEGRATIEVE COACHING 

 

De veranderkracht van mensen is universeel. 

Maar de af te leggen route van de mens om bij zijn of haar oplossing te komen is uniek.

Bij de integratieve begeleiding wordt uitgegaan van de mens als geHEEL, met verbinding tussen lichaam, geest en omgeving. 

En is dus gebaseerd op een holistisch denken. De mens zijn gedachten, gevoelens en gedragingen, psychische en lichamelijk functioneren worden gezien in verhouding tot elkaar. De mens als geheel van zijn bewuste en onbewuste.

Alle wijsheid ligt in jezelf verborgen.

HEEL staat voor het gegeven dat alles in iedereen aanwezig is om te leven op een eigen authentieke wijze.

Klaar om te groeien?

Leven en werken zijn een pad van groei en verandering. Soms stoten we onderweg op hindernissen, wegomleggingen of stellen we vast dat we delen van onszelf willen veranderen. 

Hoe zou het zijn als je zou kunnen leren om meer keuzevrijheid en bewustwording te krijgen over hoe je je voelt, denkt en handelt. En steeds opnieuw kansen voor groei in jezelf, je werk, je relaties vindt?

 

Wat is coaching?

De term coaching wordt al heel lang gebruikt, meestal in de sport. In de kern is coaching het proces waarbij je als coach een persoon of een groep mensen helpt om te komen waar ze willen zijn. Het is eenvoudig in concept. Mensen zijn vaak verbaasd over hoe snel resultaten kunnen zichtbaar worden bij het werken met een ervaren coach!

 

Mensen werken vaak samen met coaches om te helpen met hun carrière, relaties of gezondheid. Coaches kunnen ook mensen helpen die verandering willen aanbrengen en willen groeien, en die hulp nodig hebben bij het beslissen waar ze naartoe willen.

Een organisatie of een bedrijf zal bijvoorbeeld een coach inschakelen om samen met een individu of een team creatief, efficiënt of beter samen te werken. 

Coaching heeft ook altijd een positief effect op andere werk- en privégebieden van die mensen zelf en hun omgeving.

 

Integratieve Coaching

Haal het beste uit je leven! Een unieke aanpak inside out.

Integratieve Coaching helpt je om je onbewuste geest aan te boren om inzicht, duidelijkheid en vooral positieve verandering te bekomen. Elke sessie bevat op onderzoek gebaseerde technieken die zijn voortgekomen uit neurowetenschappen, communicatie, NLP, kwantumfysica, Theorie U, Kernkwaliteiten, inside-out enz. We bespreken waar je op gecoacht wil worden en dan gaan we van start. Als je nog niet weet waar te beginnen? Geen probleem! Dan gaan we samen op zoek.

Het doel van elke sessie is om, bewust of onbewust, te werken aan bewustzijnsontwikkeling. Met behulp van een coach, kun je je bewust worden van hetgeen nog niet ‘gezien’ en 'begrepen' is in jouw binnenwereld. Dit maakt je innerlijke dialoog kwalitatiever. Wat zichtbaar gemaakt wordt, komt in beweging. 

Het is de bedoeling om jezelf in je volle potentie te leren kennen. Alsof het, zowel innerlijk als uiterlijk, klopt wat je doet! Voor iedereen voelt deze staat van ‘zijn’ anders. Maar meestal voelt het ook alsof je bijdrage voor een groter belang is dan dat van jou alleen.

 

Integratieve coaching kan één van de sleutels zijn voor een gelukkiger, gezonder leven. Ik concentreer me op het helpen ontdekken wat je in de weg staat om je doelen te bereiken. Met behulp van wetenschappelijk bewezen technieken wil ik helpen, die obstakels en beperkende overtuigingen permanent op te lossen en om effectieve actie en blijvende verandering te creëren.

Indien je interesse hebt, neem gewoon contact met me op. Coaching werkt heel flexibel. Ik bespreek graag met jou hoe coaching specifieker voor jou zou kunnen werken.

 

Kosten:

Coaching is een investering in jezelf omdat coaching je veel kan opleveren.

Je maakt een keuze om tijd, geld en energie te besteden aan hulp bij het aanpakken van groeikansen in je leven. In het kennismakingsgesprek bespreken we het traject en maken we een inschatting van het aantal sessies.

Samen

Ik werk graag samen met klanten en indien nodig met andere deskundigen. Om zo tot het beste resultaat te komen. Iedere klant, elk probleem, elke situatie, elk moment vraagt weer om een unieke aanpak. Ik combineer eigen kennis en ervaring met die van anderen.

Praktisch

zie agenda

Klaar om te groeien en tastbare resultaten te behalen in je leven en/of je werk?

Leven en werken zijn een pad van groei en verandering. Soms stoten we onderweg op hindernissen, wegomleggingen of stellen we vast dat delen van onszelf willen veranderen.

Hoe zou het zijn als je zou kunnen leren om meer keuzevrijheid en bewustwording te krijgen over hoe je je voelt, denkt en handelt, en steeds opnieuw kansen voor groei in jezelf, je werk, je relaties vindt?

 

bottom of page