top of page

HELENDE CIRKEL 

 

Op de omtrek van een cirkel vallen begin en einde samen. Grieks filosoof

Je hoeft niet altijd iets te doen. Je kunt er ook gewoon zijn ...

Rita Lenaerts organiseert een aantal keer per jaar HSP-cirkels op diverse locaties; je bent van harte welkom. Een middag of avond samenkomen in een 'HSP-cirkel' om met andere HSP’s te praten, ervaringen te delen en vooral ook te leren van elkaar over alle bijzondere kwaliteiten van het hoogsensitief zijn.

Aan de HSP-cirkels kunnen max. 7 personen deelnemen. Zo houden we het klein genoeg, zodat iedereen zich veilig kan voelen en  kan iedereen aan bod komen. De cirkel is groot genoeg om voldoende verschillende verhalen, ervaringen en adviezen uit te wisselen!

In elke HSP-cirkel wordt er kort een bepaald thema besproken, daarnaast kunnen we het ook hebben over alles wat we meemaken als HSP’s: waar we tegenaan lopen en waar we misschien tips en advies bij kunnen gebruiken maar ook het delen van al de mooie dingen die je meemaakt als hoogsensitief persoon zijn uiteraard zeer welkom! Tevens is dit een fijne plek om andere hoogsensitieve personen te leren kennen en te ontmoeten!

Mijn missie voor de verschillende HSP-cirkels is:

Het vergroten van het bewustzijn over HSP als kracht. Het bevorderen van een beter begrip voor en van HSP's. Laten we HSP als een talent beschouwen. Laten we genieten van onze hoogsensitiviteit. Laten we de voordelen ontdekken die het onszelf en de mensen om ons heen kan bieden. Hiervoor is het noodzakelijk om samen te komen met andere HSP's. Om te voelen hoe geweldig hoogsensitiviteit is. Om te voelen dat we niet alleen zijn met dit talent. Om te delen hoe we omgaan met dagelijkse situaties.
 

Praktisch:

zie agenda

bottom of page