top of page

VROUWENCIRKEL

 

Beleef je vrouw zijn met andere vrouwen

Creëer een waarachtige ontmoeting met jezelf en andere vrouwen

Wie je ook bent, waar je vandaan komt of waar je ook naar toe wil, iedere vrouw is welkom in een vrouwencirkel.

Een vrouwencirkel is een eenvoudige manier om jezelf en andere vrouwen te ontmoeten. Je kunt in de cirkel iets met elkaar delen, iets van elkaar leren en jezelf zijn. Vrijheid, zachtheid, speelsheid, veiligheid en creativiteit zijn belangrijkrijke ingrediënten. Verlegenheid, aarzeling en imperfectie zijn van harte welkom.

Tijdens deze ontmoetingen kun je (opnieuw) je eigen kracht ervaren en met de kracht van anderen in contact komen. Je kunt ontdekken wat het betekent om eerlijk en echt te zijn en waardigheid en respect te geven en te ontvangen. Naast je kracht mag ook je zwakte, je angst, je verlegenheid en je onbeholpenheid er zijn. Je kunt de cirkel gebruiken als spiegel waarin je jezelf en anderen kunt (h)erkennen. Vooral luisteren en delen wat leeft in je hart, je buik, je ziel is van belang. Je moet niets en je bent helemaal goed.

Waarom een vrouwencirkel? Omdat ...

  • als vrouwen samenkomen er een bijzondere energie ontstaat die heel krachtig is

  • vrouwelijke waarden in het licht komen te staan

  • het belangrijk is om samen met andere vrouwen op weg te gaan binnen een context van respect en waardering

  • groepsverbinding een essentiële kracht is die wij als vrouwen nodig hebben

  • delen ‘helen’ is

  • vrouwen elkaar kunnen inspireren

  • omdat het heel fijn is om samen met vrouwen te zijn

Heb je zin gekregen om deel te nemen? Breng gerust je vriendin, zus, moeder, dochter mee!

Hoe?

We beginnen met aankomen in jezelf en contact te maken met je eigen innerlijke kern d.m.v. meditatie, zachte lichaamsoefeningen, … We werken met thema’s.  Een bijeenkomst start stipt om 10 uur en we stoppen om 12 uur. Vanaf 9u45 ben je welkom zodat we samen om 10 uur kunnen starten. Trek gemakkelijke kleding aan. Neem ook een dekentje en een matje, warme sokken, een dagboek en stiften mee.

Praktisch:

zie agenda

Wij verwachten een engagement naar de cirkel nl. de inzet om toch telkens te willen aanwezig zijn met nagenoeg dezelfde groep vrouwen.

 

Creëer een waarachtige ontmoeting met jezelf en andere vrouwen. Wie je ook bent, waar je vandaan komt of waar je ook naar toe wil, iedere vrouw is welkom in een vrouwencirkel. Een vrouwencirkel is een eenvoudige manier om jezelf en andere vrouwen te ontmoeten.

 

Je kunt in de cirkel iets met elkaar delen, iets van elkaar leren en jezelf zijn. Vrijheid, zachtheid, speelsheid, veiligheid en creativiteit zijn belangrijkrijke ingrediënten. Verlegenheid, aarzeling en imperfectie zijn van harte welkom.

bottom of page