top of page

Unlimited & Sensitive Leadership

RITA LENAERTS

WORKSHOP KERNKWALITEITEN

 

Bewustere keuzes leren maken ... En vergroten van je zelfkennis!

kernkwaliteiten_edited.png

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Zijn in deze training cruciale vragen. Het zijn startvragen als je geïnteresseerd bent in je eigen ontwikkeling. Het lijken simpele voor de hand liggende vragen. Behoor jij tot de categorie van mensen die geïnteresseerd is om in de boeiende wereld over en in onszelf te stappen? Onze binnenwereld is soms mysterieus, maar er zit ook een zekere logica in, die ons kan helpen te begrijpen waarom we ons gedragen zoals we ons gedragen. We hebben inspirerende kanten en schaduwkanten, beide zijn aanwezig. Sterker nog: ze horen bij elkaar en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wil je de mooie kanten zien van jezelf, dan kan dat, want je hebt een aantal prachtige kwaliteiten gekregen. Wil je de minder mooie kanten van jezelf zien, dan kan dat ook, want je hebt naast je kwaliteiten ook een aantal fantastische valkuilen gekregen. Wil je ontdekken hoe je geneigd bent om net datgene wat je leven kan verrijken tegen te houden?

Ben je geïnteresseerd in de antwoorden? Dan is deze training voor jou.

Voor meer informatie over Kernkwaliteiten zie inspiratiepagina.

 

Doelstelling

In een intensief programma van 4 modules en individuele coaching gaan we onder meer met bovenstaande vragen aan de slag. Deze training is een korte ontdekkingsreis van jezelf, waarin de andere deelnemers een spiegel en klankbord voor je kunnen zijn, maar waarin jouw persoonlijke ontwikkeling van je eigen vragen centraal staat.

Het doel van deze training is om de kwaliteiten en mogelijkheden van jezelf te ontdekken en die te verbinden aan je leven en indien je werkt ook aan je werk. Tijdens de training zullen de deelnemers hun kracht ervaren in plaats van primair op situaties en mensen te reageren.

De training bestaat uit vier modules van 1 dag. Elke module heeft zijn eigen kernthema. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen, het kernkwadrant, meditatie, schrijven … Ook heb je de mogelijkheid voor individuele coaching gesprekken.

Je krijgt ook opdrachten mee die je kunnen helpen met jouw specifieke vragen en jouw specifieke traject.

Een intakegesprek is onderdeel van het programma.

 

Praktisch:

zie agenda

 

Bewustere keuzes maken en vergroten van je zelfkennis. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Zijn in deze training cruciale vragen. Het zijn startvragen als je geïnteresseerd bent in je eigen ontwikkeling. Het lijken zo’n simpele voor de hand liggende vragen. Behoor jij tot de categorie van mensen die geïnteresseerd is om in de boeiende wereld over en in onszelf te stappen?

bottom of page